منگنز

این کود حاوی مقادیر بالایی از منگنز بوده که جهت انجام فرآیندهای آنزیمی، فتوسنتز، احیای نیترات، متابولیسم پروتئین و خنثی سازی رادیکال های آزاد ضروری می باشد.

ترکیبات

منگنز محلول Mn  10%

مزایا استفاده از کود منگنز

1.مهم‌ترین نقش منگنز در گیاهان افزایش سبزینگی است.
2.افزایش دهنده مقاومت گیاه و کمک به گیاه برای غلبه بر تنش های محیطی
3.تسریع و بهبود جوانه زنی
4.تسریع در رسیدگی میوه ها

زمان و میزان مصرف

محصولمیزان مصرف(محلول پاشی)زمان مصرف
زراعی1 تا 1.5 کیلوگرم در هکتاردر طول دوره رشد و در صورت بروز علائم کمبود منگنز، تکرار بسته به نیاز گیاه هر 14 – 10 روز یکبار تا رفع کامل علائم کمبود
باغی2 کیلوگرم در هزار لیتر آبدر طول دوره رشد سبزینه درخت و بعد از ریزش گلبرگ ها، تکرار بسته به نیاز گیاه هر 14 – 10 روز یکبار
گیاهان زینتی 1 تا 1.5 کیلوگرم در هزار لیتر آبهمراه با شروع رشد رویشی و تکرار بسته به نیاز گیاه با فواصل 14-10 روز
محصولات گلخانه ای50 تا 100گرم در 100 لیتر آبنوبت اول قبل از گلدهی با فواصل 14-10 روز
سبزی و صیفی و جالیز1 تا 2 کیلوگرم در هکتار3 تا 4 هفته بعد از کاشت و تکرار بسته به نیاز گیاه هر 14-10 روز یکبار

نکات

  1. در صورت کمبود منگنز برگ‌ها در نواحی بین رگبرگی زرد و کلروزه می‌شوند و اندازه برگ‌ها کوچک می‌شود.
  2. در اثر تشدید کمبود ممکن است لکه‌های قهوه‌ای رنگی بر سطح برگ‌ نمایان شود.
  3. قابل مصرف در تمام کشت های زراعی و باغی